Diensten

Bij Takoda Coaching bieden we zowel sessies aan voor volwassenen vanaf 18 jaar als voor kinderen vanaf 6 jaar. Wij ondersteunen volwassenen met (veelvoorkomende) hulpvragen zoals; stressbronnen vanuit het werk of privé, grenzen aangeven op diverse vlakken.

  Voor kinderen bieden we ondersteuning en begeleiding bij problemen zoals gepest worden of kinderen die zelf pesten.

ENKELE SESSIE

(45-60 min)

“Het is mogelijk om een losse sessie te volgen. Er zal voorafgaand een intakeformulier worden toegestuurd en er zal een telefonisch intakegesprek plaatsvinden. Tijdens het gesprek bespreken we het intakeformulier. Dit doen we zodat we de coaching precies kunnen afstemmen op wat voor jouw nodig is.”

€95,00

TRAJECT

(vier sessies)

“Het is bij Takoda Coaching mogelijk om een traject te volgen. Een traject bestaat uit vier losse coachsessies. In deze trajectsessies hebben we meer tijd om te werken aan jouw vraagstukken. Per keer zullen we afstemmen wat er voor jou op dat moment nodig is, zodat je al het beste uit de sessies kunt halen.”

€330,00

TEAMBUILDING

(één of twee dagdelen)

“Het bij ons mogelijk om aan Teambuilding te doen. Bij een Teambuilding-sessie komen meerdere onderwerpen aan bod; communicatie, rolverdeling, samenwerking, leiderschap, etc. Het is een krachtig middel om de dynamiek binnen een team inzichtelijk te krijgen- en eventuele problemen op te lossen.”

Op aanvraag

De coachsessies vinden plaats op stal ‘s Gravenweg in Vogelenzang, waar allebei de paarden gestald staan. Ik kan ook op locatie komen, mits de locatie en de paarden geschikt zijn om mee te coachen. In dat geval vraag ik een kilometervergoeding van €0,24.

Teambuildings worden op een andere locatie gegeven en worden altijd verzorgd door twee coaches. Prijs en datum in overleg. De prijzen zijn per dagdeel bepaald. Graag ruim van tevoren contact opnemen.

Afzeggen is mogelijk tot minimaal 24 uur van tevoren. Zo niet, dan zal de helft van het betaalde bedrag bij u in rekening gebracht worden, mits er de mogelijkheid is om binnen een week een nieuwe afspraak te maken.

Contact

Ben jij ook klaar om uit je comfortzone- en in je kracht stappen? Maak dan een afspraak via 06-34944806 of via info@takodacoaching.nl . Tot snel!

Menu sluiten
Interesse? Doe hier de intake!