Diensten

Bij Takoda Coaching bieden we sessies aan voor volwassenen en voor kinderen (8 tot 13 jaar).

Sinds kort bieden we ook online coachsessies aan voor kinderen en volwassenen. De prijzen voor online sessies wijken af van de prijzen die hieronder vermeld staan. Voor meer info, zie het kopje ‘online sessies’.

COACHSESSIE KIND

(45-60 minuten)

”Tijdens de sessie gaan we samen met het paard op onderzoek uit. Ontdekken we je kwaliteiten en werken we spelenderwijs aan meer zelfvertrouwen en een beter zelfbeeld. De sessies voor kinderen zijn uiteraard maatwerk. Eerst stemmen we af wat er nodig is zodat we uw kind de beste begeleiding kunnen bieden.”

€85,00

ENKELE SESSIE VOLWASSENE

(45-60 min)

“Het is mogelijk om een losse sessie te volgen. Er zal voorafgaand een intakeformulier worden toegestuurd en er zal een telefonisch intakegesprek plaatsvinden. Tijdens het gesprek bespreken we het intakeformulier. Dit doen we zodat we de coaching precies kunnen afstemmen op wat voor jouw nodig is.”

€95,00

TRAJECT

(verschillende mogelijkheden)

“Het is bij Takoda Coaching mogelijk om een traject te volgen. Een traject voor volwassenen bestaat uit 4 coachsessies (zie onderstaande prijs). Voor kinderen is het ook mogelijk om een traject van 4, 6 of 10 sessies te volgen. In deze trajectsessies hebben we meer tijd om te werken aan jouw vraagstukken. Per keer zullen we afstemmen wat er voor jou of jouw kind op dat moment nodig is, zodat je al het beste uit de sessies kunt halen. Voor de trajecten online en voor kinderen geldt een andere prijs. Neem contact op voor meer info.”

€330,00

ONLINE SESSIE

(45-60 minuten)

“Sinds kort bieden we ook coachsessies online aan. Zowel voor volwassenen als voor kinderen. Bij deze coachsessies zijn de paarden niet direct betrokken maar doen we oefeningen vanuit het NLP online. De online sessies zijn uiteraard altijd op maat voor jou en afgestemd op wat jíj nodig hebt.”

€85,-

De coachsessies vinden plaats op stal ‘s Gravenweg in Vogelenzang, waar allebei de paarden gestald staan. Ik kan ook op locatie komen, mits de locatie en de paarden geschikt zijn om mee te coachen. In dat geval vraag ik een kilometervergoeding van €0,24.

Afzeggen is mogelijk tot minimaal 24 uur van tevoren. Zo niet, dan zal de helft van het betaalde bedrag bij u in rekening gebracht worden, mits er de mogelijkheid is om binnen een week een nieuwe afspraak te maken.

Contact

Ben jij ook klaar om uit je comfortzone- en in je kracht stappen? Maak dan een afspraak via 06-34944806 of via info@takodacoaching.nl . Tot snel!

Menu sluiten
Interesse? Doe hier de intake!